מהפיכת ה-FOODTECH: טעימה קטנה ממזון העתיד

מפגשי חדשנות על הבר

Sep 19, 2019
18:30

תאריך ושעת האירוע

ב-
19/09/2019
שעה:
18:30 - 21:00
08/08/2019 - 18/09/2019

קהל יעד

כל מי שמתעניין ביזמות, סטרטאפים, עולם הטכנולוגיה והחדשנות, או כל מי שאוהב לשתות בירה - ומוצא עניין בערב קצת אחר..

תחום

חדשנות
פודטק
T House - אבן גבירול 26, תל אביב

על האירוע

בואו לפגוש את מובילי עולם הכלכלה והחדשנות הישראלית בשיחה 1:1 FIRESIDE CHAT, עם בכירי רשות החדשנות, בברים ברחבי הארץ במסגרת סדרת "חדשנות על הבר", בערב של שאלות הדדיות שיצטרפו לשאלות שלכם.

כל אחד מהמפגשים יעסוק בהיבט אחר של החדשנות הישראלית.

ובמפגש זה, יפגשו אניה אלדן, סמנכ"לית רשות החדשנות וראש זירת הזנק עם עופרה שטראוס, יו"ר שטראוס גרופ, לשיחה צפופה על מהפיכת ה-FOODTECH.

קצת על האנשים שתפגשו על הבר:

עופרה שטראוס יו"ר קבוצת שטראוס עלית משנת 2001. קבוצת שטראוס היא חברת המזון והמשקאות הגלובלית הגדולה ביותר בקרב חברות בבעלות ישראלית. בנוסף, פועלת גב' שטראוס מזה שנים לקידום סדר יום חברתי בנושאים כגון גיוון והכלה, בתוך קבוצת שטראוס ומחוצה לה, וכן עידוד עסקים קטנים ובינוניים. עד שנת 2018, כיהנה גב' שטראוס כנשיאת עמותת יסמין לקידום עסקים קטנים ובינוניים בבעלות נשים מכל המגזרים, וכן כיו"ר לשכת המסחר ישראל-אמריקה. בין תפקידיה בעבר - יו"ר ארגון מעלה, המקדם אחריות תאגידית בישראל, חברה בחבר הנאמנים של הסוכנות היהודית ועוד.

אניה אלדן, סמנכ"לית רשות החדשנות וראש זירת הזנק, בעלת 25 שנות ניסיון בתעשיית ההיי טק, קרנות ההון סיכון והיזמות הטכנולוגית, ובעלת ניסיון מוכח של גיוסים פרטיים וציבוריים. בתפקידה האחרון טרם הגעתה לרשות ניהלה אלדן חברות בתחום הבריאות הדיגיטלית והייתה שותפה בקרן ההון סיכון 'פלטינום'. הזירה שבהובלתה מפעילה מסלולי תמיכה רבים לעידוד היזמות בסקטורים שונים, כגון תכנית החממות, קרן חברות מתחילות ומעבדות לחדשנות. אלדן אחראית לצמיחתן וביסוסן של מיטב חברות ההיי-טק הישראליות, ואמונה על אספקת מגוון כלים ייחודיים לחברות, התומכים בשלבי ההתפתחות הראשוניים של המיזם הטכנולוגי. 

 

סדר יום 

18:30-19:30
התכנסות
19:30-21:00
"חדשנות על הבר"

הרשמה

T House - אבן גבירול 26, תל אביב