חטיבה

הזנק

מיקום

ניפגש בזום!

קהל יעד

סטארטאפים מתחום הפודטק, יזמים, חוקרים, מומחים ומשקיעים

על האירוע

אם אתם יזמים, חוקרים, מומחים או משקיעים בתחום הפודטק ועולות לכם שאלות רבות בנושא רגולציה, הוובינר הזה הוא בדיוק בשבילכם! 

רשות החדשנות והיחידה לניהול סיכונים במזון  (משרד הבריאות) חברו יחד לוובינר מקצועי בו יוצג לעומק נושא תהליך הרגולציה הנדרש מחברה על מנת שתוכל לייצר, לשווק או למכור מוצר מזון חדש בישראל ולהבין מהו מסלול האישור הרגולטורי הנכון והמהיר ביותר עבור הסטארטאפ שלכם.

 

 

ייצור, שיווק ומכירה של מזון בישראל מצריכים עמידה בדרישות רגולטוריות הנקבעות על ידי משרד הבריאות. הדרישות  תלויות במשתנים מורכבים אליהם יש לשים לב ולקחת בחשבון בכל שלב מתהליך הפיתוח ועוד לפניו, במיוחד כשמדובר בחברות פודטק חדשות המפתחות מרכיבי מזון חדשניים, טכנולוגיות חדשות, שימוש בחומרים ו/או ציוד חדש שלא היה בהם שימוש קודם לכן.

ההבנה של דרישות משרד הבריאות והיכרות עם התהליך הרגולטורי לאישור חברה, הכרחי לכל יזם, חברה, חוקר ומשקיע בתחומי הפודטק, עוד בשלבי הפיתוח המוקדמים ביותר על מנת לכוון את מהלך הפיתוח לעמידה בדרישות הרגולציה, לגייס השקעה ולהתקדם בפיתוח החברה.

הרשמו כאן

 

סדר יום

10:00-10:15
דברי פתיחה וטעימה מהעשייה של רשות החדשנות בתחום הפודטק - קרינה רובינשטיין, מנהלת זירת הזנק, רשות החדשנות
10:15-11:15
"כל מה שצריך לדעת על הרגולציה לתחום המזון שלב אחרי שלב" - ד''ר זיוה חממא, מנהלת היחידה לניהול סיכונים במזון, משרד הבריאות
11:15-11:45
שאלות ותשובות מהקהל, ד''ר זיוה חממא ויוגב מגן, היחידה לניהול סיכונים במזון, משרד הבריאות

ניפגש בזום!

ההרשמה לאירוע נסגרה אבל בטוח תמצאו אירוע אחר שיעניין אתכם