מיקום

Jems Beer Factory, האנרגיה 77, באר שבע

קהל יעד

כל מי שמתעניין ביזמות, סטרטאפים, עולם הטכנולוגיה והחדשנות, או כל מי שאוהב לשתות בירה - ומוצא עניין בערב קצת אחר

על האירוע

הדרינק עליכם – החדשנות עלינו, וצ’ייסר לסיום עם סטארטאפ מעוטף ישראל!

זו הפעם הרביעית בה אנחנו מזמינים אתכם/ן להיחשף לחדשנות הישראלית, לא תבואו?!

באירועי “חדשנות על הבר” נפגשים כל מי שאוהב יזמות וחדשנות, עם מובילי עולם הכלכלה ואקו סיסטם החדשנות הישראלית; בכל מפגש נדבר על נושא אחר העומד על סדר היום לטובת קידום החדשנות הישראלית, ובזה: הבטחת חוסנו של ההייטק הישראלי נוכח המציאות המאתגרת, ההזדמנויות שבמצב לצד מצב ההשקעות; הצמחת חברות ויוניקורנים בישראל; הטכנולוגיות הבאות שישבשו את ענפי הכלכלה וההערכות הנדרשת אליהם: אקלימטק בכלל ופודטק בפרט, ההזדמנויות והמהפכה שטומנת בחובה הבינה המלאכותית, עולמות הדיפנס-טק, ביו-קונברג’נס, שבבים ועוד.

כל מפגש יכלול שיחה (FIRESIDE CHAT) בין מובילי רשות החדשנות למובילי עולם החדשנות והכלכלה הישראלית; כמובן שנשאיר זמן לשאלות שלכם!

והפעם, בואו לשמוע על “הכוח החדש: איך פלטפורמות התוכן משנות את כללי המשחק”;  וזאת, בשיחה צפופה ובלתי פורמאלית בין אנה פלקין, מנהלת פעילות טיק טוק ישראל ומיכל רייספלד, סמנכ”לית שיווק ולקוחות ברשות החדשנות.

במפגש נשוחח על ההשפעה של פלטפורמות חברתיות בכלל וטיק טוק בפרט – על הכלכלה, הפוליטיקה וכן על המרחב העסקי והאישי של חיינו. נדבר על האופן בו טיק טוק שינתה את פניה בשנים האחרונות והפכה לאחד הכלים השיווקיים המשמעותיים ביותר שכל עסק, מנהיג פוליטי ואף מדינה חייבים לאמץ; נשאל כיצד הרשתות משפיעות על דעת הקהל, מחוללות שינויים עצומים בסביבה הכלכלית, וכיצד הן משפיעות על סטארטאפים בתחילת הדרך כמו גם על תאגידי ענק. נבדוק מה מאפיין את השחקנים הישראלים בטיק טוק? האם החדשנות הישראלית באה לידי ביטוי גם כאן, והאם התעשייה והצרכנים הישראלים הם פורצי דרך? נדבר על החדשנות הישראלית בתחום תעשיית האיקומרס, התוכן ועוד. נסיים עם האתגרים שרשתות חברתיות מציבות לממשלות בסוגיות של רגולציה, שמירה על פרטיות, והשלכות על הדמוקרטיה המודרנית.

את מי תפגשו על הבר הפעם?

אנה פלקין היא מנהלת הפעילות העסקית טיק טוק ישראל. טיקטוק ישראל חרטה על דגלה לפתח את האקוסיסטם הישראלי, לסייע ולהניע סטארטאפים ועסקים ישראליים לצמיחה עסקית באמצעות חיבור לקהילות הגלובליות של טיקטוק.

עם ניסיון של למעלה מעשור, פלקין כיהנה בעבר כמנהלת הפעילות העסקית ב-eBay בישראל ובשווקים מתפתחים. פלקין מרצה בישראל ובעולם בתחומי המסחר האלקטרוני והשיווק הדיגיטלי, בוגרת הטכניון, בוגרת תכנית ניהול ומנהיגות של אוניברסיטת הארוורד, ובוגרת תכנית העמיתים של מעוז, רשת מנהיגות ומנהיגים הפועלים לחזק את חוסנה החברתי כלכלי של ישראל

מיכל רייספלד סמנכ”לית רשות החדשנות ומנהלת חטיבת שיווק ולקוחות, מובילה את אסטרטגיית השיווק של הרשות, הדוברות, הדיגיטל, פעילות האתר והרשתות החברתיות, השיווק הבינלאומי, הכנסים והאירועים בארץ ובחו”ל. בעלת ניסיון של למעלה מ- 20 שנה בתחום ניהול המוצר, ניהול השיווק, הדוברות והיח”צ ושימשה כמנהלת יישומי דטה ותוכן בהוט מובייל. טרם לכן עבדה במירס (מוטורולה) וכיועצת לשר התקשורת.

השנה יסתיים כל מפגש עם במה למייסד או מנכ”ל של סטארטאפ מ”עוטף ישראל”, לשיחה על המוצר וחדשנותו הטכנולוגית, לצד אתגרי השנה וחצי האחרונות מאז ה-7.10 וההזדמנויות קדימה. והפעם- צ’ייסר לסיום עם מיכאל גורדון מנכ”ל Blue Tree .

בלו טרי היא חברת פודטק, אשר השלימה סבב גיוס בסך 2 מיליון דולר, זאת לאחר שספגה מכה קשה בתחילת המלחמה, בעקבותיה המעבדה של החברה בקריית שמונה הפסיקה את פעילותה. החברה פיתחה פלטפורמה להפחתת סוכר במשקאות הניתנת להטמעה מהירה בפס הייצור הקיים, במיצים, חלב, בירה, יין ועוד, וזאת תוך שימור שאר רכיבי המוצר כפי שהם ובלי שום התערבות של כימיקלים או אמצעים ביולוגיים. BlueTree נוסדה בשנת 2020 ועם הקמתה הצטרפה לחממת הפודטק Fresh Start הממוקמת בקריית שמונה מתוך אמונה באקוסיסטם הפודטק הצפוני, ומיוני 2022 החברה המשיכה את פעילותה בקריית שמונה באופן עצמאי. בעקבות אירועי ה-7 באוקטובר ופתיחת מתקפת הטילים מלבנון, נאלצה החברה לעצור את פעילותה בעיר. עובדיה, אשר כולם גרים בצפון, התפנו מבתיהם. כעבור מספר חודשים – התמקמה החברה בקצרין, על מנת להיות עוגן לעובדיה אשר מהווים נכס עבורה, ועברו להתגורר במקומות שונים בצפון הארץ. החברה נמצאת כעת בצעדיה הראשונים לקראת חזרה לקריית שמונה.

מחכים לכם/ן ב“JEMS” באר שבע, ב-11.5.25, מהרו להירשם – הכניסה מוגבלת. נפגשים ב-18:30. שיחה על הבר החל מ-19:00. 

 
 

פספסתם?

המפגש יעלה לפלטפורמת “עוד פודקאסט לסטארטאפים”, ליוטיוב, ולאיזור הפודקסטים שלנו וגם לרשתות החברתיות שלנו.

 

סדר יום

18:30-19:00
התכנסות ובירה
19:00-21:00
שיחה על הבר