מיקום

מייקס פלייס, יפו, ירושלים, ישראל
למפת מיקום האירוע

קהל יעד

כל מי שמתעניין ביזמות, סטרטאפים, עולם הטכנולוגיה והחדשנות, או כל מי שאוהב לשתות בירה - ומוצא עניין בערב קצת אחר

על האירוע

הדרינק עליכם – החדשנות עלינו, וצ’ייסר לסיום עם סטארטאפ מעוטף ישראל!

זו הפעם הרביעית בה אנחנו מזמינים אתכם להיחשף לחדשנות הישראלית, לא תבואו?!

באירועי “חדשנות על הבר” נפגשים כל מי שאוהב יזמות וחדשנות, עם מובילי עולם הכלכלה ואקו סיסטם החדשנות הישראלית; בכל מפגש נדבר על נושא העומד על סדר היום של רשות החדשנות לטובת קידום החדשנות הישראלית, בסדרת המפגשים של השנה: הבטחת חוסנו של ההייטק הישראלי נוכח המציאות המאתגרת, ההזדמנויות שבמצב לצד מצב ההשקעות; הצמחת חברות והיוניקורנים הישראלים; הטכנולוגיות הבאות שישבשו את ענפי הכלכלה וההערכות הנדרשת אליהם: אקלים-טק בכלל ופודטק בפרט, ההזדמנויות והמהפכה שטומנת בחובה הבינה המלאכותית, עולמות הדיפנס-טק ביו-קונברג’נס, פודטק, שבבים ועוד.

כל מפגש יכלול שיחה (FIRESIDE CHAT) בין מובילי רשות החדשנות למובילי עולם החדשנות והכלכלה הישראלית; כמובן שנשאיר זמן לשאלות שלכם!

והפעם, בואו לשמוע על “טעימה מהעתיד – תחליפי הבשר שעשו מהפיכה”, וזאת, בשיחה צפופה ובלתי פורמאלית בין אשחר בן שטרית, מייסד ומנכ”ל רידיפיין מיט ואביב זאבי, סמנכ”ל ומנהל חטיבת תשתית חדשנות, רשות החדשנות.

תחום הפודטק והבשר המתורבת עבר שנה סוערת. בשיחה נעסוק בשאלות: האם התעשייה זקוקה לעוד זמן? האם התחליפי הבשר הקדימו את זמנם? איך צולחים את המעבר מהמעבדה באוניברסיטה לייצור המוני? מה עתידה של תעשיית תחליפי הבשר בעשור הקרוב? וכיצד משווקים לציבור מוצר ששואף להחליף מרכיב מרכזי כל כך בחיי היומיום?

את מי תפגשו על הבר הפעם?

אשחר בן שטרית, מייסד ומנכ”ל רידיפיין מיט הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ותואר שני במנהל עסקים, נבחר לרשימת “40 עד 40” של גלובס. בהובלתו, רידיפיין מיט הפכה לשחקן מרכזי בשוק תחליפי הבשר, תוך שימוש בטכנולוגיות הדפסה תלת-ממדית ליצירת בשר צמחי עם מרקם וטעם המתקרבים לאלו של בשר אמיתי. כיום מוצרי החברה נמכרים בקצביות ומסעדות ברחבי הארץ ואף משווקים בעולם.

אביב זאבי, סמנכ”ל ומנהל חטיבת תשתית טכנולוגית ברשות החדשנות הוא ד”ר לניהול מערכות מידע מאוניברסיטת תל אביב ובעל תארים נוספים בכלכלה, מדעי המדינה וניהול. במסגרת תפקידו, אביב אמון על הובלת שיתופי פעולה בין התעשייה לאקדמיה המניבים טכנולוגיות מתקדמות ותוצרים חדשניים, ומחזקים את היתרון הטכנולוגי ארוך הטווח של התעשייה בישראל בתחרות העזה בשווקים הבינלאומיים. אביב הוא בעל ניסיון רב בתחום הפיתוחים הטכנולוגיים, בפיתוח מערכות מקוונות ומערכות אימון והדמיה.

שימו לב, באירוע יחולקו טעימות של מנות עם מוצרי רידיפיין מיט!

השנה יסתיים כל מפגש עם במה למייסד או מנכ”ל של סטארטאפ מ”עוטף ישראל”, לשיחה על המוצר וחדשנותו הטכנולוגית, לצד אתגרי השנה וחצי האחרונות מאז ה-7.10 וההזדמנויות קדימה. והפעם- צ’ייסר לסיום עם איתי מיארה, מייסד שותף ומנכל חברת Grofit. “גרופיט” ממוקמת בחבל תקומה. היא הוקמה ב 2017 מתוך חברת סינג’נטה  שהיא השניה בגודלה בעולם לחקלאות לזרעים וחומרי הדברה . סינג’נטה בפעילותה בארץ רכשה את זרעים גדרה והקימה מרכז פיתוח GroNTec. ב- 2017 החליטה לסגור את מרכז הפיתוח.   איתי מיארה ואביחי חזן, עובדי  סינג’נטה בחטיבת  GroNTec  החליטו  להקים את גרופיט.  החברה מאפשרת למגדלי חממות למקסם את התפוקה ולצמצם משאבים ובכך להגדיל את הרווח ע”י מערכת תומכת החלטות, שמבוססת על קפסולת סנסורים (Grofit) לניטר החממה. היא מספקת מערכת ניהול לעובדים, ומודלים לחיזוי האקלים והמלצה מאגרונום לחוואי. רשות החדשנות היא בין המשקיעות בחברה.


מחכים לכם בבר “מייקס פלייס” בירושלים ב-18.3.25, מהרו להירשם, הכניסה מוגבלת. נפגשים ב-18:30. שיחה על הבר החל מ-19:00.

 
 

פספסתם?

המפגש יעלה לפלטפורמת “עוד פודקאסט לסטארטאפים”, ליוטיוב, ולאיזור הפודקסטים שלנו וגם לרשתות החברתיות שלנו.

 

סדר יום

18:30-19:00
התכנסות ובירה
19:00-21:00
שיחה על הבר

מייקס פלייס, יפו, ירושלים, ישראל