על האירוע
הדרינק עליכם – החדשנות עלינו, וצ’ייסר לסיום עם סטארטאפ מעוטף ישראל!
זו הפעם הרביעית בה אנחנו מזמינים אתכם להיחשף לחדשנות הישראלית, לא תבואו?!
באירועי “חדשנות על הבר” נפגשים כל מי שאוהב יזמות וחדשנות, עם מובילי עולם הכלכלה ואקו סיסטם החדשנות הישראלית; בכל מפגש נדבר על נושא העומד על סדר היום של רשות החדשנות לטובת קידום החדשנות הישראלית, ובזה: הבטחת חוסנו של ההייטק הישראלי נוכח המציאות המאתגרת, ההזדמנויות שבמצב לצד מצב ההשקעות; הצמחת חברות והיוניקורנים הישראלים; הטכנולוגיות הבאות שישבשו את ענפי הכלכלה וההערכות הנדרשת אליהם: אקלים-טק בכלל ופודטק בפרט, ההזדמנויות והמהפכה שטומנת בחובה הבינה המלאכותית, עולמות הדיפנס-טק ביו-קונברג’נס, שבבים ועוד.
כל מפגש יכלול שיחה (FIRESIDE CHAT) בין מובילי רשות החדשנות למובילי עולם החדשנות והכלכלה הישראלית; כמובן שנשאיר זמן לשאלות שלכם!
והפעם, בואו לשמוע על הדור הבא של הבינה המלאכותית (AI): המסע ליצירת שינוי עולמי. וזאת, בשיחה צפופה ובלתי פורמאלית בין פרופ’ יואב שוהם, מייסד ומנכ”ל משותף AI21LABS וד”ר זיו קציר, ראש התכנית הלאומית לבינה מלאכותית ברשות החדשנות.
נשוחח על איך מהפיכת הבינה המלאכותית כבר משפיעה על הכלכלה העולמית והישראלית? כיצד ישראל נערכת לכך? מהם האתגרים וההזדמנויות? מבין ה”איומים” שדוברו בתחילת הדרך – אלו התממשו ואלו לא? מה כדאי שנאמץ כעת ברמת המדינה – על מנת שנהיה ערוכים? נשוחח גם על חברת AI21LABS – איך מגייסים בעת הזו מאות מיליוני דולרים ממשקיעים מובילים? איך מגיעים לחברה בשווי של מעל מיליארד דולר? איך מגייסים יותר מ-10 אלפים לקוחות מכל העולם?
את מי תפגשו על הבר הפעם?
פרופ’ יואב שוהם, מייסד ומנכ”ל משותף AI21LABS היה שותף להקמת מספר חברות בינה מלאכותית, ביניהן TradingDynamics (ARBA), Katango ו-Timeful (GOOG), ו-AI21 Labs. הוא היו”ר המייסד של יוזמת AI Index, ויו”ר הוועדה המייעצת המדעית של יוזמת ה-AI הלאומית של ישראל. פ שוהם הוא פרופסור למדעי המחשב מאוניברסיטת סטנפורד, הוא עמית ב-AAAI, ACM והאגודה לתורת המשחקים, ובין הפרסים שקיבל לאורך שנות פעילותו ניתן למנות את פרס המצוינות במחקר של IJCAI, פרס AAAI/ACM אלן ניואל ופרס מחקר הסוכנים האוטונומיים של ACM/SIGAI.
ד”ר זיו קציר, ראש התכנית הלאומית לבינה מלאכותית, רשות החדשנות מכהן כמנהל תכנית תל”מ לבינה מלאכותית של הרשות החדשנות, ואחראי במסגרת תפקידו על תכלול וניהול התשתיות הלאומיות ל AI בפורום תל”ם. קציר, 47, בילה את עיקר דרכו המקצועית בחברת ורינט, שם כיהן כ-15 שנים בשרשרת של תפקידי ניהול טכנולוגי והובלת יזמות. בתפקידו האחרון כיהן כ-CTO של חטיבת ה-Cyber Intelligence אשר לימים הונפקה בתור החברה העצמאית Cognyte. הוא בעל דוקטורט בתחום הבינה המלאכותית באוניברסיטת בן גוריון.
השנה יסתיים כל מפגש עם במה למייסד או מנכ”ל של סטארטאפ מ”עוטף ישראל”, לשיחה על המוצר וחדשנותו הטכנולוגית, לצד אתגרי השנה וחצי האחרונות מאז ה-7.10 וההזדמנויות קדימה. והפעם- צ’ייסר לסיום עם יזם ומנכ”ל הסטארטאפ YOPI, חמי ראם.
YOPI פיתחה טכנולוגיה המשלבת חומרה ותוכנה ייחודית, מוגנת פטנטים, והינה הראשונה בעולם המודדת אונליין אלקטרוליטים בזיעה, ומתרגמת אותם לאבחון מצבים פיזיולוגים תוך התמקדות במערכת הקרדיווסקולרית. החברה ממוקמת בקיבוץ ניר עם, ולאחר ה-7.10 נאלצה לעבור לאתר זמני באזור קריית גת, ללא מעבדה. רק לאחרונה חזרה לעבוד בעוטף.
מחכים לכם ב”פולי בר” בתל אביב ב-4.2.25, מהרו להירשם – הכניסה מוגבלת. נפגשים ב-18:30. שיחה על הבר החל מ-19:00.
פספסתם?
המפגש יעלה לפלטפורמת “עוד פודקאסט לסטארטאפים”, ליוטיוב ולרשתות החברתיות של רשות החדשנות.