על האירוע
מטרת המפגש הדיגיטלי היא לעורר שיח ושיתופי פעולה בין האקדמיה לתעשייה: בין חברות העוסקות בליבת תעשיית המזון בתחום חלבונים אלטרנטיבים (חלבון צמחי, בשר מתורבת ופרמנטציה) וקבוצות מחקר אקדמיות המפתחות טכנולוגיות פורצות דרך בתחום זה.
שיתופי פעולה טכנולוגיים שייוצרו, עשויים להנות מתמיכה במסגרת מגוון המסלולים הרלוונטיים של רשות החדשנות (בכלל זאת מאגדי מגנ”ט, הכוונת ומסחור ידע, מסלול מופ”ת- מו”פ בתעשייה, תנופה, חממות טכנולוגיות, חממות יזמות בפריפריה, מעבדות חדשנות ומסלולים שונים בחטיבה הבינלאומית).
חוקרים אקדמיים או אנשי תעשייה המעוניינים להציג במסגרת המפגש מתבקשים להעביר מצגת קצרה בת 2 שקפים (ולא יותר מ-5 דקות) הכוללת:
חוקרים: פרטים על פעילותכם בתחום והצעה לשת”פ ממוקד שיוביל לפיתוח טכנולוגי פורץ דרך.
אנשי תעשייה: אודות החברה וצרכי מחקר לשנים הקרובות.
המעוניינים מתבקשים להעביר את המצגת עד לתאריך 29/6/2020, למייל: Lital.Burian@innovationisrael.org.il, ולציין בשורת הנושא את שם המפגש. הצגה של מצגת/ פיץ’ היא בכפוף להחלטה המקצועית של הזירה, שאינה מתחייבת לאשר את כל ההצעות שתקבל
סדר יום
ניפגש בזום