חטיבה

בין-לאומית, הזנק, תשתיות חדשנות

מיקום

ניפגש בזום!

קהל יעד

סטארטאפים, חוקרים/ות, יזמים/ות, מוסדות מחקר, חממות

על האירוע

מטרת המפגש הדיגיטלי היא לעורר שיח ושיתופי פעולה בין האקדמיה לתעשייה: בין חברות העוסקות בליבת תעשיית הפודטק: תוספי ורכיבי מזון חדשים, תזונה ופיתוחים אגרונומיים, לבין קבוצות מחקר אקדמיות המפתחות טכנולוגיות פורצות דרך בתחום.

שיתופי פעולה טכנולוגיים שייווצרו, עשויים להנות מתמיכה במסגרת מגוון המסלולים הרלוונטיים של רשות החדשנות, ובכלל זאת מאגדי מגנ”ט, הכוונת ומסחור ידע, מסלול מופ”ת- מו”פ בתעשייה, תנופה, חממות טכנולוגיות, חממות יזמות בפריפריה, מעבדות חדשנות ומסלולים שונים של החטיבה הבינלאומית.

חוקרים אקדמיים או אנשי תעשייה המעוניינים להציג במסגרת המפגש מתבקשים להעביר מצגת קצרה בת 2 שקפים (ולא יותר מ-5 דקות) הכוללת:

חוקרים: פרטים על פעילותכם בתחום והצעה לשת”פ ממוקד שיוביל לפיתוח טכנולוגי פורץ דרך.

אנשי תעשייה: אודות החברה וצרכי מחקר לשנים הקרובות.

המעוניינים מתבקשים להעביר את המצגת עד לתאריך 8/7/2020, למייל: Lital.Burian@innovationisrael.org.il, ולציין בשורת הנושא את שם הוובינר. הצגה של מצגת/ פיץ’ היא בכפוף להחלטה המקצועית של הזירה, שאינה מתחייבת לאשר את כל ההצעות שתקבל.

לחצו להרשמה למפגש הדיגיטלי

לחצו למידע והרשמה לכל המפגשים הדיגטליים

סדר יום

10:00-10:10:
דברי פתיחה, אהרון אהרון, מנכ"ל רשות החדשנות
10:00-10:15:
מטרת המפגש הדיגיטלי, ד"ר אביב זאבי סמנכ"ל ומנהל זירת תשתית טכנולוגית ברשות החדשנות
10:15-10:35:
הצגה כללית של מסלולי תמיכה אפשריים ברשות החדשנות: בזירת תשתית טכנולוגית, זירת ייצור מתקדם, זירת הזנק ובחטיבה הבינלאומית מפי דוברים ברשות החדשנות
10:35-10:50:
טרנדים טכנולוגים וסקירה כללית: פרופ' זהר כרם, חוקר בתחום כימיה של מזון וראש התכנית הבין לאומית למוסמך בכורמות ובייננות מפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה של האונ' העברית
10:50-11:05:
טרנדים טכנולוגים וסקירה כללית: ד"ר תמי מירון ,CTO של חממת פודטק Fresh-star
11:05-13:00:

ניפגש בזום!

ההרשמה לאירוע זה סגורה