חטיבה

בין-לאומית, הזנק, תשתיות חדשנות

מיקום

ניפגש בזום

קהל יעד

סטארטאפים, חוקרים/ות, יזמים/ות, חברות טכנולוגיות, חברות תעשיית ייצור, חממות

על האירוע

מטרת המפגש הדיגיטלי היא לעורר שיח ושיתופי פעולה בין האקדמיה לתעשייה: בין חברות העוסקות בליבת תעשיית המזון בתחום חלבונים אלטרנטיבים (חלבון צמחי, בשר מתורבת ופרמנטציה) וקבוצות מחקר אקדמיות המפתחות טכנולוגיות פורצות דרך בתחום זה.

שיתופי פעולה טכנולוגיים שייוצרו, עשויים להנות מתמיכה במסגרת מגוון המסלולים הרלוונטיים של רשות החדשנות (בכלל זאת מאגדי מגנ”ט, הכוונת ומסחור ידע, מסלול מופ”ת- מו”פ בתעשייה, תנופה, חממות טכנולוגיות, חממות יזמות בפריפריה, מעבדות חדשנות ומסלולים שונים בחטיבה הבינלאומית).

חוקרים אקדמיים או אנשי תעשייה המעוניינים להציג במסגרת המפגש מתבקשים להעביר מצגת קצרה בת 2 שקפים (ולא יותר מ-5 דקות) הכוללת:

חוקרים: פרטים על פעילותכם בתחום והצעה לשת”פ ממוקד שיוביל לפיתוח טכנולוגי פורץ דרך.

אנשי תעשייה: אודות החברה וצרכי מחקר לשנים הקרובות.

המעוניינים מתבקשים להעביר את המצגת עד לתאריך 29/6/2020, למייל: Lital.Burian@innovationisrael.org.il, ולציין בשורת הנושא את שם המפגש. הצגה של מצגת/ פיץ’ היא בכפוף להחלטה המקצועית של הזירה, שאינה מתחייבת לאשר את כל ההצעות שתקבל

 

לחצו להרשמה למפגש הדיגיטלי

לחצו למידע והרשמה לכל המפגשים הדיגטליים

סדר יום

10:00-10:10
דברי פתיחה: אהרון אהרון, מנכ"ל רשות החדשנות
10:10-10:15
מטרת המפגש הדיגיטלי: ד"ר אביב זאבי סמנכ"ל ומנהל זירת תשתיות טכנולוגיות ברשות החדשנות
10:15-10:35
הצגה כללית של מסלולי תמיכה אפשריים בזירות השונות של רשות החדשות- זירת תשתית טכנולוגית, זירת ייצור מתקדם, זירת הזנק, החטיבה הבינלאומית: דוברים מרשות החדשנות
10:35-10:50
טרנדים טכנולוגיים וסקירה כללית של התחום: ניר גולדשטיין, מנכ"ל The Good Food Institute Israel
10:50-13:00

ניפגש בזום

ההרשמה לאירוע נסגרה אבל בטוח תמצאו אירוע אחר שיעניין אתכם