חברת גרודה פוד טק בע”מ נוסדה על ידי השף לירן גרודה ונחשבת לאחת החברות הבולטות כיום בתעשיית המזון בישראל. החברה מלווה את מרבית חברות הפודטק והתעשייה המסורתית, ומתמחה במגוון טכנולוגיות מתקדמות במעבדותיה, לרבות מערכות ייבוש (Spray Dryer, Freeze Dryer, Microwave, Vacuum, etc).
מעבדות החברה ממוקמות בעיר התחתית שבחיפה, במרחק הליכה של שתי דקות מתחנת רכבת השמונה, מה שמאפשר גישה נוחה ומהירה מכל רחבי הארץ. בנוסף, גרודה פוד טק בע”מ מציעה מחירים נוחים מאוד להשכרת המעבדה ובכך מאפשרת לחברות ויזמים גמישות מרבית בתהליכי המחקר והפיתוח.
מעבר לכך, החברה מחזיקה בציוד מתקדם וייחודי, ביניהם מערכת מיצוי בגז פריאון, מערכת UHT, ציוד ייעודי לתחומי הגלידה, השוקולד והחלב, וכן הומוגנייזר המסוגל לעבוד בלחץ של עד 2,000 בר. כמו כן, גרודה הינה בעלת זיכיון בלעדי למערכת הקפאה מגנטית מסוג Proton פריצת דרך המעניקה יתרון ייחודי וחדשני בפיתוח מוצרי מזון מגוונים.
במקביל להשכרת התשתיות גרודה פוד טק מציעה שירותי פיתוח מזון מקיפים, תוך שיתוף פעולה עם מיטב השפים וטכנולוגי המזון, ומלווה את לקוחותיה בכל שלבי הפיתוח – מרעיון ועד מוצר מוגמר, הכולל גם ליווי מקצועי וייעוץ מותאם אישית.
פרטי איש קשר: לירן גרודה 054-7341984
או במייל [email protected]
אתר: www.gruda.co.il