החברה פיתחה בסיוע רשות החדשנות את ה-Wine Water: מים עשירים בכל הבריאות, הטעם וארומה של היין – בלי האלכוהול. ה-Wine Water עשוי מהגפת (שאריות הגפנים) ובכך מקיימת החברה כלכלה מעגלית.

על החברה 

יקב רמת הגולן הוא הראשון שקם ברמת הגולן, הוא נוסד ב 1983 על ידי 8 קיבוצים ומושבים.

מיום ההקמה ועד היום, ממשיך היקב להעמיק ולהטביע את חותמו בעולם היין הישראלי. הקמתו שינתה את מפת היין המקומי ותפיסת האיכות בתודעת הצרכן הישראלי.

ליקב כ- 6,300 דונם של כרמי יין מניבים, נכון להיום, 19 זנים נטועים, שביניהם החלקה הוותיקה ביותר שרדונה כרם אודם. הכרמים מחולקים ל- 456 חלקות ותת חלקות. 

 

סיפור ההצלחה 

בסיוע המכינה למו"פ ותוכנית מופ"ת של הרשות לחדשנות פיתחה החברה את ה-Wine Water - המצאה ישראלית עולמית מבריקה של קטגוריה חדשה לגמרי בשוק: מיי יין!

מדובר במים מינרלים שעברו חליטה של יין, ולכן מכילים נגיעת טעם יינית ואת היתרונות הבריאותיים של יין – ללא אלכוהול.

מי היין מגיעים בשני טעמים: אדום (עשוי מקברנה סוביניון, מרלו, סירה ופטיט ורדו) ולבן (ריזלינג וגוורצטרמינר), ולשניהם ישנה גם אופציה מוגזת. 

המשקה מיוצר על ידי שימוש בעודפי תהלך הפקת היין, תוך כדי ניצול קליפות וגרעיני הענבים מהם הופק היין. התהליך הזה גם ממצה את טעמי היין, ביתר עדינות, וגם ממחזר את החומרים – לטובת החברה ולטובת כדור הארץ.