מה אנחנו עושים?
הרשות מקדמת את החדשנות בתעשייה הישראלית, בדגש על תעשיית ההייטק , ולרבות תעשיית היצור. תפקידיה של רשות החדשנות הם ליזום פעילות מחקר ופיתוח במימון ממשלת ישראל ולהעניק תקציבים ליזמים ותעשיינים.
הזירות שלנו
הנה מספר חברות שתמכנו בהן בתחילת דרכן










רוצים גם?
הנה קולות קוראים הפתוחים להגשת בקשה
(פועלים תחת מסלולי הרשות)
קול קורא לחברות סטרטאפ להגיש בקשה למסלול SEED
רשות החדשנות מזמינה חברות סטרטאפ בשלב ה-Seed של גיוס ההון, הפועלות בתחומים בסיכון גבוה, ואשר חתמו על מזכר הבנות עם משקיע שהוא קרן הון סיכון מנוסה ישראלית או זרה המבצע השקעה הונית במזומן, להגיש בקשה למענק בשיעור של 40% או 50% מסבב ההשקעה – בהתאם לתנאים המפורטים בקול קורא זה. המענק שיינתן במסלול זה הינו בסך של עד 3.5 מיליון ₪.
קול קורא להגשת הצעות להקמת עד שלוש חממות טכנולוגיות
רשות החדשנות מודיעה על פתיחת הליך תחרותי לבחירה של עד שלושה זכיינים שיקימו חממות טכנולוגיות אשר יפעלו מכוח מסלול הטבה מס' 4 – חממות טכנולוגיות 2020 החדש.
מסלול הטבה זה נועד לעודד השקעות במיזמים טכנולוגיים בשלבים הראשוניים Pre-Seed ו-Seed, באמצעות חממות המציעות מערך סיוע ותמיכה, לצד ערך מוסף גבוה, במטרה לזרז את הפיכתם של רעיונות טכנולוגיים חדשניים, הנמצאים בשלב פיתוח ראשוני, לחברות הזנק המגיעות לאבן דרך מימונית ומתאימות לגיוס השקעות הון פרטי.
הקול הקורא פתוח להגשת הצעות להקמת חממות טכנולוגיות בתחומים בסיכון גבוה כדוגמתBio Convergence , פודטק, אגריטק, קליימטק, או תחומים אחרים שבהם קיימת רמת מורכבות וחדשנות טכנולוגית גבוהה, מאתגרת וברמת סיכון גבוהה.
מסלולי זירת הזנק הפתוחים להגשה במהלך כל השנה
- מסלול תנופה - ליזמים וסטרטאפים בתחילת הדרך
- מסלול חממות טכנולוגיות - לחממה טכנולוגית המעוניינת לתמוך בחברה/יזם
- מסלול חממות ביוטכנולוגיות - לחממה ביוטכנולוגית המעוניינת לתמוך בחברה/יזם
- מסלול מעבדות חדשנות - מיועד ליזמים בראשית דרכם הזקוקים לתשתיות ולמומחיות ייחודיים לצורך הוכחת היתכנות של רעיון טכנולוגי ולתאגידים המעוניינים לשתף פעולה עם סטארטפים בישראל
הירשמו לאירועים והוובינרים שלנו


סיימתם את שלב הפיתוח ורוצים לעבור לייצור בישראל? יש לנו בשורה בשבילכם!
זירת ייצור מתקדם ברשות החדשנות קוראת לחברות ומפעלים הנמצאים בשלבי המעבר מפיתוח לייצור, להגיש בקשות לפיתוח תהליכי ייצור במסלול מעבר מפיתוח לייצור. זאת במטרה לקדם בישראל הקמה של מפעלים וקווי ייצור למוצרים חדשניים ברמה העולמית. חברות אשר סיימו פיתוח אב-טיפוס ונערכות להקמת קו ייצור בישראל, זה המקום עבורכן!
לאחר השקה מוצלחת של מסלול זה ב- 2020, רשות החדשנות פותחת קול קורא שני במספר וקוראת לחברות מענפי הטכנולוגיה המעורב-עילי או עילי להצטרף לוובינר ולשמוע פרטים אודות מסלול "מעבר מפיתוח לייצור". בוובינר נתאר את הקול הקורא, את ההטבות שניתן לקבל במסגרת המסלול ואת אופן הגשת הבקשות לתמיכה.
המסלול מעניק תמיכה עבור פיתוח תהליכי ייצור למוצרים חדשניים, ומתאים במיוחד עבור חברות תעשיית ייצור בתחומים הבאים: מכשור רפואי/ ייצור תרופות/ אנרגיה / מערכות חלל ותעופה/ מערכות אלקטרוניקה, אופטיקה ותקשורת וכו'.
1719x1069 eventdesktop_pituh_itzur.jpg


מפגש דיגיטלי בנושא ציפויים פונקציונאליים
ציפויים פונקציונליים הם מונח כללי לציפויים שונים המיועדים למטרות מיוחדות, כך שבנוסף לייעודם הקלאסי (הגנה ודקורציה) הם בעלי תכונות נוספות בעלות ערך מוסף עבור תפקוד המוצר אותו הם מצפים, דוגמת ציפויים דוחי וירוסים וחיידקים, עמידות בטמפרטורה גבוהה ועוד.
מטרת המפגש הדיגיטלי היא לעורר שיח ושיתופי פעולה בין האקדמיה לתעשייה: בין חברות וסטרטאפים המפתחים ציפויים חדשניים אשר יציגו את צרכיהם ואתגריהם, ובין קבוצות מחקר אקדמיות המפתחות טכנולוגיות פורצות דרך בתחום זה.
שיתופי פעולה טכנולוגיים שייוצרו, עשויים להנות מתמיכה במסגרת מגוון המסלולים הרלוונטיים של רשות החדשנות (בכלל זאת מאגדי מגנ"ט, הכוונת ומסחור ידע, מסלול מופ"ת- מו"פ בתעשייה, תנופה, חממות טכנולוגיות, חממות יזמות בפריפריה, מעבדות חדשנות ומסלולים שונים בחטיבה הבינלאומית).
Event Page Desktop _Coating.jpg


מפגש דיגיטלי בנושא מאיצי חישוב (AI Accelerators)
מאיצי חישוב של בינה מלאכותית הינם חומרה או מערכת מחשב, שמאיצים את הליכי החישוב עבור יישומים דוגמת למידת וראיית מכונה, בעולמות הרובוטיקה, האינטרנט של הדברים ועוד.
מטרת המפגש הדיגיטלי היא לעורר שיח ושיתופי פעולה בין האקדמיה והתעשייה: בין חברות וסטרטאפים העוסקים בליבת תחום מאיצי החישוב, אשר יציגו את צרכיהם, אתגריהם ועוד ובין קבוצות מחקר אקדמיות המפתחות טכנולוגיות פורצות דרך בתחום זה.
שיתופי פעולה טכנולוגיים שייוצרו, עשויים להנות מתמיכה במסגרת מגוון המסלולים הרלוונטיים של רשות החדשנות (בכלל זאת מאגדי מגנ"ט, הכוונת ומסחור ידע, מסלול מופ"ת- מו"פ בתעשייה, תנופה, חממות טכנולוגיות, חממות יזמות בפריפריה, מעבדות חדשנות ומסלולים שונים בחטיבה הבינלאומית).
Event Page Desktop_AI_2.jpg


פורסמו הזוכים במסלולי הון אנושי
קרן הון אנושי נפתח על מנת לסייע בהגדלת כמות העובדים בהייטק בדגש על תפקידי מחקר ופיתוח. כאן ניתן לצפות בזוכים

חדשנות ישראלית בפיד שלך!


בקרוב
רוצים להתעדכן ראשונים על המסלולים הפתוחים להגשה, החדשות והאירועים שלנו?
הירשמו לניוזלטר!